Ne maradjon le róla! Fenntartható lakások
Nyugodt környezet
Csodás panoráma

A projekt

Központi elhelyezkedésű, modern anyagfelhasználású, alacsony rezsijű lakás hosszútávú biztonságot nyújtanak Ön és családja számára. Életminősége messze átlag feletti lehet, miközben egyaránt értékemelő beruházást is jelent a jövőre nézve.

Modern környezet, csodás panoráma, fenntartható lakások

Az épület alaposan átgondolt, egyeztetett tervei méltó otthont kínálnak mindenki számára. A megújuló energiaforrások pedig hosszú távú megoldást jelentenek a lakást keresők számára.

Korszerű berendezések segítségével modern környezetet biztosítunk lakóink számára. A napelemes rendszerek előnyeit kihasználva, akár minimálisra is csökkenthető a lakás fűtése, hűtése és a melegvíz költsége.

A lakások zárt, parkosított területen épülnek – ezen belül elhelyezett parkolási lehetőséggel-, nagyszerű kilátással a mecseki panorámára vagy a társasházak által körülölelt parkosított térre. A lakások hűtéséről és fűtéséről modern, gazdaságos hőszivattyús rendszer gondoskodik. A becslések alapján akár 40-50% -kal is csökkenhet az átlagos rezsiköltség

20+ év tapasztalat,
100+ átadott lakás

Cégcsoportunk több mint 20 év tapasztalattal, több száz átadott lakást tudhat maga mögött. A Kozármislenyi Városi Sportcsarnok terveztetőjeként és megépítőjeként idén új projekt keretén belül szeretnénk színesebbé tenni a város környezetét.

Központi elhelyezkedéssel, modern anyagfelhasználású, valamint alacsony rezsijű lakásokat kínálunk vevőink részére, 2022 nyár végi átadással.

Célunk, hogy elsősorban családoknak kínáljunk megbízható, jól élhető és magas színvonalú lakásokat, amelyek a település legújabb részeként meghatározó szerepet töltenek be. Modern környezetet teremtünk a központi tér köré, amely új lehetőséget jelent az otthont kereső családok számára.

A magas minőségű, új lakások közül is kiemelkednek
a Modern Otthon által tervezett és épített lakások

YTONG
magas minőségű
,
nem éghető
építőanyagok

Megújuló
energiaforrású

fűtő-hűtő
berendezések

Napelemes
rendszerek
alkalmazása

Nem éghető
hőszigetelő anyagok
beépítése

Legmodernebb
TERRAN
cserépfedés

Automatikusan
nyíló füstelvezetés

Beépített
nem látható
redőnytok

Üvegkorlát
a teraszon

Padlófűtés

Zárt,
parkosított terület

Zárt
parkoló

Kiváló
elhelyezkedés

Felkeltettük érdeklődését? Keressen minket! +36 30 600 2529, +36 30 488 0023
További információra van szüksége? Írjon nekünk! info@modernotthon.net
Több, mint 20 év tapasztalat, több, mint száz átadott lakás.
Nagyszerű kilátás a mecseki panorámára vagy a társasházak által körül ölelt parkosított térre.
A lakások hűtéséről és fűtéséről modern, gazdaságos hőszivattyús rendszer gondoskodik.
Kozármisleny közkedvelt részén épülő lakások mind saját részre, mind befektetésnek kiváló választás.

Kozármisleny

Az ország legfiatalabb lakosságával rendelkező kisváros Pécstől mindössze pár kilométerre, fejlett infrastruktúrával, kertvárosi környezetben várja az új otthon keresőket.

Tudjon meg többet

© 2024