Ne maradjon le róla! Fenntartható lakások
Nyugodt környezet
Csodás panoráma

Szeretné ha az új lakásában csak a normál rezsiköltség töredékét fizetné?

Mi ilyen lakást kínálunk Önnek!

A fűtést, a melegvizet és egyben a klimatizálást is levegő-hőszivattyú állítja elő minden lakásban!

Mi a hőszivattyú?

A hőszivattyú – nevéből adódóan – a környezeti hő energiáját hasznosító fűtő/hűtő készülék.

Sokan nem is gondolnák, hogy az ő otthonukban is van már „hőszivattyú”. Pedig a klíma és a hűtőszekrény is hasonló elvek alapján működnek: a levegőből vonnak el hőt, és azt hűtik le. A klíma és a hűtőszekrény a magasabb külső hőmérsékletből vonja el a hőt és hűti azt le, míg a fűtésre, melegvíz előállítására használt hőszivattyúk fordítva: az alacsonyabb külső hőmérsékletből vonnak el hőt, és melegítik fel azt.

A levegő-víz hőszivattyú a kültéri levegő hőjét hasznosítja. Működésének kulcsa a benne lévő hűtőközegben rejlik. A hűtőközegnek köszönhetően az egészen alacsony hőmérsékletű – egyes esetekben akár -28°-os – levegőből is kinyerhetjük a hőt úgy, hogy a kültéri egységen átáramoltatott -33°C-os hűtőközeget a levegő -28°C-ra melegíti fel, miközben a levegő maga -33°C-ra hűl le. Ezért van az, hogy a levegős hőszivattyúk közvetlen közelében jóval hidegebb van, mint a kert egyéb részein, ezért kiemelkedő fontosságú a levegős hőszivattyú kültéri egységének jól szellőző elhelyezése. A hőszivattyú alapvető részei a kültéri egység, melyben a hűtőközeg áramoltatását végző kompresszor is megtalálható, és a beltéri egység, melyben a hűtőközegből melegvíz keletkezik, illetve a hűtőköri csővezeték, melyen keresztül a nagynyomású hűtőközeg jut el a beltéri egységhez.

Tudja, hogy így nincs gázkazán a lakásban, nem is kell kapcsolatban lennie a gázszolgáltatóval.

A becslések alapján akár 40-50% -ra is csökkenhet az átlagos rezsiköltsége, ha ilyen lakást választ.

Több, mint 20 év tapasztalat, több, mint száz átadott lakás.
Nagyszerű kilátás a mecseki panorámára vagy a társasházak által körül ölelt parkosított térre.
A lakások hűtéséről és fűtéséről modern, gazdaságos hőszivattyús rendszer gondoskodik.
Kozármisleny közkedvelt részén épülő lakások mind saját részre, mind befektetésnek kiváló választás.

A projekt

Kozármisleny legújabb lakóövezetében, központi elhelyezkedéssel modern anyagfelhasználású, alacsony rezsijű lakásokat kínálunk vevőink részére 2019 év végi átadással.

Tudjon meg többet

Kozármisleny

Az ország legfiatalabb lakosságával rendelkező kisváros Pécstől mindössze pár kilométerre, fejlett infrastruktúrával, kertvárosi környezetben várja az új otthon keresőket.

Tudjon meg többet

© 2024